Bodrum Yangın / Bodrum'da bir otelin terasında çıkan yangın korkuttu - Son ... : Bodrum yangın haber ve haberleri!. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Son dakika bodrum yangin haberleri ve bodrum yangin haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.

Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Kızılağaç köyü kısmen boşaltıldı, yalı beldesi trafiğe kapatıldı. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum mumcular bölgesinde ki yangın hala söndürülemedi. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın
Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangında 3 hektarlık bir alan zarar gördü.

İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi.

Marangozhane bölümünde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Bodrum'da makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Bodrum'a bağlı gürece mahallesi mandıra tepesi mevkisinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın başladı. Bodrum yalıkavak mahallesi'nde otluk alanda yangın başladı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Ekipler, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı.

01 temmuz 2017 cumartesi 19:23. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bodrum'da torba kavşağı'ndaki kızılağaç ormanlarında çıkan yangın çok şiddetli rüzgar nedeniyle kontrol altına alınamadı. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın
Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Bodrum'un bir başka mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yangın 15 hektarlık alanı kül etti. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Bodrum yangin ile ilgili 1 haber listeleniyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını.

Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı.

Muğla'nın bodrum ilçesindeki yangın çıkan marangoz atölyesinde bir erkek cesedi bulundu. Yangının yerleşim alanlarına yaklaştığı bildirildi. Otluk ve makilik alanda çıkan yangın için ekipler seferber oldu. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangında zeytin ağaçları, mandalina ağaçları, tarım araçları küle döndü. Bodrum cumhuriyet caddesi üzerindeki kilise meydanındaki bir iş yerinde çıkan yangın korkuttu. Yangına havadan ve karadan müdahale. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Yangın evlere 5 metre kalan söndürüldü. Yangın nedeniyle duman altına kalan bodrum'da, trafik akışı güvenlik güçleri tarafından kontrollü çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Mugla bodrum ilçesi kırsal alan yangını. Muğla'nın bodrum ilçesinde çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Bodrum yangın bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı.

Yangına havadan ve karadan müdahale. Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Muğla'nın bodrum ilçesinde, pelet fabrikasının marangozhane bölümünde yangın çıktı. Bodrum'un mumcular mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Bodrum Katta Çıkan Yangın Korkuttu - Çapakçur Gazetesi ...
Bodrum Katta Çıkan Yangın Korkuttu - Çapakçur Gazetesi ... from www.capakcurgazetesi.com.tr
Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. İtfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmasının ardından yangın söndürülürken, fabrika kullanılamaz hale geldi. Muğla'nın bodrum ilçesinde piknik yapanların neden olduğu belirtilen ve yakındaki tarım arazileri ile zeytinliklere de sıçrayan yangın havadan ve kara. Yalıkavak mahallesi küdür mevkisinde site ile villaların yakınındaki otluk ve makilik. Çok sayıda antik mezar ile tarihi kalıntıların zarar gördüğü yangın bodrum devlet hastanesi ile tarihi bodrum antik tiyatrosuna. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Muğla'nın bodrum ve milas ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Muğla'nın bodrum ilçesinde yangın rüzgarın da etkisiyle büyüdü.

Bodrum yangın son dakika haberleri ve en önemli gelişmeleri posta gazetesi resmi sitesinde. Muğla'nın bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangına helikopter havadan müdahale ederken, karadan da i. İşte, bodrum yangın ile ilgili son durum ve güncel haberler! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi… Muğla'nın bodrum ilçesine bağlı yalıkavak mahallesi küdür mevkisindeki makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın, saat. Muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. 07.08.2019 17:37 | son güncelleme: + muğla'nın bodrum ilçesinde makilik alanda yangın çıktı. Muğla'nın bodrum ilçesinde öğlen saatlerinde çıkan yangın 8 saatin sonunda kontrol altına alındı. Alevler, yakındaki yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Muğla'nın bodrum ilçesinde pelet fabrikasında yangın çıktı. Bağla mahallesi'ndeki makilik alanda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.